uFeel.me
Любовта е ...
Автор: marlene,  16 юли 2010 г. в 10:00 ч.
прочити: 288
Любовта е слънце и хляб, и вода,
рана, болка и радост,
примирение, страх, суета,
изкупление, кръст, грях и клада,
звън камбанен, усмивка, сълза,
нежна смърт за сърцето,
глътка въздух, оазис, пазар,
пир за очите, капка мед на небцето,
прилив, буря, вълна, океан,
облачен шепот, дъжд от цветчета на дюля,
детска приказка, сън под пухен юрган,
чаша бира в средата на юли,
лудост, прелест, седемцветна дъга,
гняв и прошка, тихо безумие...
Тя си тръгна - с теб под ръка,
с вас и Смисълът...
Любов? - Просто  дума.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me