uFeel.me
Любовта боли
Автор: tanq_mezeva,  1 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 720

Отново лаконичен.

Отново я боли.

Любовта 

я прави слаба.

Отново се напълват

очите със сълзи,

търсейки във себе си

вината.


Къде сгреши?

Защо замлъкна?

Въпроси сто

зададени на ум.

Нали му бе

съдбовната награда,

душата сродна,

сбъднатия сън?


Емоцията женска

е изгаряща.

Обсебваща.

Понякога горчи.

Но с цялата любов

 раздаваща,

\"обичам те\"

сърцето й мълви.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me