uFeel.me
Любовта (2)
Автор: rumen popov,  10 февруари 2010 г. в 11:40 ч.
прочити: 528
В копринена люлка,
любовта за мене пее.
Красива като булка,
щастлива тя се смее.

Сияние и сила,в очите и блести.
Упование в себе си е скрила,
погледни я- и ще се влюбиш ти.

С ангелски глас,
песента и ме обгръща.
Тя идва да ми каже в този час,
че отново В СЪРЦЕТО МИ СЕ ВРЪЩА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me