uFeel.me
Любовта ..........
Автор: Mari_racheva,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 793
Любовта е едно дълго послание.
Живота без любов е невъзможен.
Затова ако не обичаш човека до теб
по добре го напусни.
Защото животът е хубав и лек,
когато човека обича човек.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me