uFeel.me
Любовно...
Автор: mechtaq_za_teb,  3 февруари 2009 г. в 07:15 ч.
прочити: 460

Там, където имаше слънца. 
Там, когато каза ми че ме обичаш...
Там, защото ми поникнаха крилца.
Там, където ти красива ме нарече.

Там, където имаше мечти.
Там, когато боси с теб вървяхме...
Там, защото всичко бе искри.
Там, където с теб завинаги се сляхме...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me