uFeel.me
Любовно танго
Автор: raia vid,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 692
Бавно луната изгря.
Мирис на прясно сено.
От нейде щурчето запя
и заедно с него в едно
играхме любовно танго.

Но облак луната покри -
изчезнаха всички мечти.
Звездите трептяха във мрака.
Кукумявка изкряка.
След туй тишина.

Ти си тръгна.
Дори и щурчето замря
и заедно с него в едно
любовта сякаш умря.
Мълчаливо се питах защо
не довършихме нашето
любовно танго.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me