uFeel.me
Любовно писмо
Автор: cornelkaa,  12 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 754
Някой ден аз ще си отида. Но ти недей да плачеш не кълни съдбата. Аз ще си тръгна тихо и спокойно, а ти ще викаш след мен. Навярно не ще се обърна. Навярно не ще те чуя, но ти не скърби за мен, аз ще се върна. Нощем, когато стоиш буден, аз ще идвам ще и ще сядам тихо до теб, ще ти шепна за нашите минали дни. Но ти не ще ме виждаш. Когато съня притвори твоите очи, лек ветрец ще погалва косите ти, това ще са моите ръце. В съня ти аз ще бъда пак същата, щастливи ще сме двамата пак. Но ти недей да плачеш, не тъжи. Аз винаги ще съм до теб и ден, и нощ. За теб ще има още време и можеш да сгрешиш. Аз ще се върна отново в някой поглед, в някоя усмивка ти ще чуеш моят глас и ще съжаляваш за всеки изгубен час. Затова обичай ме сега , когато съм до теб , кажи ми всичко днес , целувай ме , люби ме , защото утре може да е късно и непоправимо !!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me