uFeel.me
Любовница покорна
Автор: ..:`PLaYGiRl_93`:..,  27 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 377
Обичам те,разбери,
но си тръгвам аз сега ...
Разбираш защо,нали ...?!?
Ти показа ми жестоката действителност,
че ти си нечия друга,
че бил си само неин,
а аз съм вечно другата-любовница покорна ...
Но стига вече игри и заблуди,
и стига шантави думи ...
Молиш ме сега да остана,
но защо-кажи ...?!?
Да остана вечно другата-любовница покорна ...
да си денем и нощем с нея,
а с мене толкова рядко ...
Кажи коя предпочиташ ...
Ако съм аз-оставам,но тя си тръгва,
ако е тя-тръгвам си,а тя остава ...
Безмълвен стоиш ...
Погледа ти ме моли да остана,
но сърцето ти знае-тя е твоята жена,
а аз любовница покорна ...
Тръгвам си с вятъра силен,
тръгвам си с бурите неудържими,
тръгвам си,но знай,
сърцето вечно с теб остава ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me