uFeel.me
Любовни тръпки
Автор: miss_messy,  24 март 2011 г. в 20:09 ч.
прочити: 304

Пусни ме да дойда в съня ти
и да вляза в твоята душа.
С мен да започва деня ти,
почувствай ме със всички сетива.

Да те докосвам като нежна стихия,
да ти говоря без слова.
Магията на любовта да ти разкрия, 
да изживеем заедно мига.

И да се потопим във страст безумна,
без маска и без грим.
Да бъда искам неразумна, 
дори във Ада после да горим. 
 
Накрая да си тръгна с тихи стъпки
и да посрещна утрото навън.
Оставила у теб любовни тръпки
във твоя сладък, сладък сън...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me