uFeel.me
Любовна магия
Автор: surni4kata,  4 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 579
В живота ми се появи случайно,
влюби се в мен безкрайно
сърцето мое, мило искаш
както и мечтите ми да сбъднеш!

Ето месец вече мина,
Времето в щастие за нас премина
И дните си текат
Накъде ли ни влекат!

Вярвам, мило в теб безрезервно
Както и в любовта ти безмерна,
И в ден прекрасен пред теб ще застана,
За да ти докажа, че чудо с нас стана!

Никой, никога не искам нас да разделя
И щастието ни с черни пръски да осея,
Защото аз за теб ще се боря,
Та дори и на колене да те моля!

Копнея за онзи миг,
Който за мен ще бъде велик
Любовта в твоите очи да зърна,
Когато нашето дете за първи път прегърнеш!

Знам,че пътя на щастието е труден
Но искам той за нас да е песен,
Която цял живот ще пеем,
А не само кога тела слеем!

Аз искам с тебе в Рая да горим
И от любов да се подлудим,
За да докажем на света суров
Значението на думичката ЛЮБОВ!

За тебе тези редове написах,
И с тях нашата магия описах
Дано думите ми дотук ти докажат,
Че с теб съм щастлива да ти покажат!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me