uFeel.me
Любов,любов....
Автор: Nuri,  9 април 2012 г. в 22:52 ч.
прочити: 274

Любов, любов...

Мостове, ще пресичам - Хиляди.
Разрушава се нещо в мене - Няма те.
Любов, Любов - Какво си?
Сънища ли си или не.
Ята прииждат - Носят дъха ти.
Къде си - Любов, къде си?
Не искам да те забравя - Не мога.
Тогби в мене ще нося.
Ще има цъфтящи дървета.
Любов, Любов - Мостове ще пресичам.
Отново ще те търся - Къде си?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me