uFeel.me
Любовен свят - в него ти и аз
Автор: diana199406,  21 май 2012 г. в 15:59 ч.
прочити: 358
Ти си моят принц,
наричащ ме \'\'сладичка\'\'.
Галиш ме нежно,
оприличаваш ме на розичка.
Пръскаш любов и обгръщаш ме с нея.
Аз те желая,
за тебе копнея.

Много неща с теб преживяхме.
И болка, и радост с теб изживяхме.
И накрая заедно всичко преудоляхме. 
Заедно с теб с любов се смяхме.

Обичта ми силна,
изцяло на теб посветена,
изгаря нас двама ни като тигрица разгневена.

Любов, страст, желание бликат от нас -
телата и душите ни.
И... заедно с теб, ръка за ръка, сбъдваме мечтите си. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me