uFeel.me
Любовен плам
Автор: estrella84,  5 февруари 2009 г. в 18:40 ч.
прочити: 377

В нощите от тебе мислите са обладани,
в тишината ударите на сърцето ми отекват,
протягам пръсти, нежни длани...
Въображаемо  те милвам и прегръщам,
Прималявам... Коленете ми омекват...
И цялата разтапям се от  плам любовен  и в розов цвят душата си разгръщам...
Сама със теб в този миг съдбовен...
Разтапяме се двама като свещи ароматни,
живяли цял живот за обичта...
В дните тъй различни,и горчиви, благодатни,
дано със тебе да усетим радостта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me