uFeel.me
Любовен опият
Автор: savi_90,  28 януари 2010 г. в 02:36 ч.
прочити: 412
Ще те имам сутрин
отворила до мен очи,
вкусила от устните горещи
с любовен опиятен вкус.

Ще те имам денем
пак до мен искряща,
а любовта ще възцарява
с огъня в сърцата ни.

Ще те имам вечер
в прегръдките на любовта
и ще чувствам нежно
страстните искри под лунна светлина.

Това си ти - красива и омайна
това си ти - цвете в пролетта
това си ти - единствена в света
за друга аз не искам да те заменя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me