uFeel.me
Любов
Автор: AVENTYRA,  21 януари 2010 г. в 09:20 ч.
прочити: 293
Замират бавно тихи стъпки
отеква ехото на песента
на утрото във първите минутки
отваря пъпки любовта.

Небето сякаш се отваря
и пърхат птиците от там.
Въздишките със въздуха са сливат
отнасяйки две влюбени сърца.

Притихнали струни запяват
понася ги вятъра на своите криле
и с милувка обливат
страните на мъж и жена.

Замират бавно тихи стъпки
ражда се отново любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me