uFeel.me
Любов
Автор: bat^goiko,  3 февруари 2009 г. в 14:15 ч.
прочити: 361

Мила си ми като живота,

по-скъпа от злато,

драга си ми,

благо ми е на сърцето щом те зърна,

най-красива на земята,

безценна, единствена любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me