uFeel.me
Любов
Автор: viktoria,  6 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 538
Трудно е да откриеш любовта
по света.
Когато отново влюбя се, това отново ще си ти,
ако се родя отново, любовта отново ще си ти.
Лъжа ли била е любовта,
лъжа ли била е радостта,
истинска ли беше любовта,
една, единствена на света.
С любовта обречена,
душата моя може да убиеш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me