uFeel.me
Любов
Автор: pepe_jeans`f,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 482
Това ли е любовта
която търсих.
Това ли е любовта
която ме кара да летя
безпомощна пред всичко друго
към тебе само да вървя.
Това ли е любовта
която очаквах
която търсих толкоз време.
Да това е любовта .
Очите ти. Ръцете ти...
Не... Ти. Ти си любовта .
Твоето име е прегръдка
образът ти е искра.
Да това е любовта. Моята любов.
Не мога да кажа докога...
но мога да кажа сега.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me