uFeel.me
Любов
Автор: popova1950,  29 май 2013 г. в 13:30 ч.
прочити: 343
Любов

Дълбоко в мен,
свита на кравайче,
плаче неадресирана и
неизпратена любов.
От далечни разстояния
приятелско докосване и
неочаквана милувка
пропукват страданието.
Поглеждам навън.
Светът е пъстър и жив, 
а моята любов стои
между два противоположни знака,
между две,
разминаващи се посоки -
събудена и... непотърсена.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me