uFeel.me
Любов
Автор: LP_mileidi,  2 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 690
Едно момче стои до мен,
и таиничко ме гали.
Дали да го прегърна,
за да му отвърна?

Тайничко си мисля аз,
Ще го целуна, ще го милвам,
но опасничко ще стане,
щом те хвана за ръка.

Игра опасна, мръсна ще ни заплени,
и бързо времето ще мине
с бурните ни самодивски игри.

В съзнанието си мисъл имам
незнайна е,но дали ще имам
блян или мечта е тебе,
всичко би било красиво!

Омайна тайна щети кажа,
че липсваш ми,че те обичам,
и искам всичко в теб да бъде мое,
за да притежавам всичко твое.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me