uFeel.me
Любов
Автор: Borisov,  10 август 2012 г. в 09:17 ч.
прочити: 203

Днес

     видях те…

          и усетих.

Любих те…

Днес

     бях щастлив.

Да!

Бях щастливец…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me