uFeel.me
Любов
Автор: Anq,  9 март 2012 г. в 00:42 ч.
прочити: 263

Обичам те, обичам те ужасно.

А казват някой, че любовта е щастие прекрасно.

Но щастието често трае кратко.

 

Щастлива съм, когато съм до теб,

щастлива съм, когато ме прегръщаш

и винаги, когато ти обърна гръб,

аз тайничко назад надзъртам.

 

Кошмарна е дори и мисълта,

че някой ден ще те загубя

и ако трябва да избирам

между тебе и смъртта,

аз
сама
ще се погубя.

 

За мен това е любовта,

прекрасна песен, щастие неземно,

за мен е невъзможна мисълта,

че няма някой ден да те усещам...

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me