uFeel.me
Любов
Автор: Belieber,  26 юни 2011 г. в 20:49 ч.
прочити: 254
Когато прегърнеш ме
за добре дошла засиява
моята душа!

Когато погледа със 
моя срещнеш казвам си:
\"Боже какво ми става\"
изтръпвам аз цяла!

Когато говориш 
ми на кратко не усещаш
как ме изкушаваш
да те целуна сладко, сладко!

Може би любов ще
да е това,
но невъзможна и за двама ни сега.
Дори и ти да искаш то не бива,
помни ще си останем приятели добри!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me