uFeel.me
Любов
Автор: janker,  25 март 2011 г. в 15:52 ч.
прочити: 537
Моята страст,
се превърна в огън.
А любовта ми,
пепел от спонени.
Непозната любов,
срещнах случайно,
тя ми възкликна:
\"Господи, какво е това?
Отнесе ми душата само с поглед,
а сърцето ми отне с усмивка\".
Една любов е красива,
създадена за двамина,
и с една душа,
търси своите целувки.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me