uFeel.me
Любов
Автор: ohne dich f,  12 март 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 516
До кога ще имам сили да издържа,
до кога душата ми тази болка ще понася?!
Като в една глуха стая съм сега,
а викът ми удря се в стените!!!
Търся те,ако си останала там някъде по ъглите.

Но напразно търся те аз,ти друг обладаваш
с онази твоя магия в този час...
Напразни са всичките ми усилия да те върна
и отново аз нежно да те прегърна.
Ти си остана само една несбъдната за мен мечта!

Явно съм прокълната да страдам по теб любов,
но вече и сълзите не помагат да чуеш моя зов!
Отново лутам се без път и без посока,
мълчаливо търкулва се и поредната ми сълза.
Поредната сълза,която посвещавам на ЛЮбОВТА...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me