uFeel.me
Любов
Автор: gery_74,  23 май 2010 г. в 12:16 ч.
прочити: 346
Тя дойде с песента на птица,
розов цвят покри я с красота,
нежна, пъстра, таз любовна жрица,
омагьоса ме, превзе отново моята душа.

Тя докосна всяка моя струна,
изпъна чувствата ми в тетива,
в сърцето огън жарък лумна,
а в очите - цвят сияен, цвят на любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me