uFeel.me
Любов в облаците
Автор: apostola,  23 октомври 2012 г. в 16:39 ч.
прочити: 163
Това сега живот ли е -
съдба на кръст да ни подмята?
Това сега любов ли е -
да ходим само по земята?

Аз искам горе да летим
и в облаците да се любим.
С целувки всичко да платим,
от щастие да се загубим.

Да се целунем още там
между звезди обезумели
и полудели в тоя плам
да ни завидят, че сме смели.

И под краката без земя,
да се прегърнеме спокойно.
И щом звезда ни се засмя,
да паднеме и то - достойно!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me