uFeel.me
Любов в немилост
Автор: Lilims,  7 март 2011 г. в 12:35 ч.
прочити: 427


Устните ти ще изтрият ли
болката?
Ръцете ти ще разпалят ли
огъня?
Любовният миг отново
покани страстта,
но постелята ни защо ли
е ледена?!...
Обеща ми лазури и слънце,
а в сивота потънах-
на мъглата...
Излъгаха ме и твоите
ръце-
не ме дариха те
с топлина...
След дългото лутане
към теб,
се завръщам отново
към себе си.
Предпочитам прегръдката
на дъжда ,
ласката на вятъра,
топлината на
нов копнеж...
А любовта ти - изпращам
в немилост...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me