uFeel.me
Любов в минало време
Автор: rumen popov,  7 февруари 2009 г. в 22:22 ч.
прочити: 508

Вече няма сърца помежду ни,

с хладни лица,

разменяме по две, три думи.

Вече не е любов -

това между двама ни,

тук сме,но сякаш няма ни.

По-добре да не мисля,

за онова наше минало,

все едно никога,

не го е имало.

Ти нейде, някъде друг си намери,

остави тук навсякъде,

тъга облечена в черни дантели.

Тишината свири мелодия на лира,

любовта ми в тъмнината, тихичко умира.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me