uFeel.me
Любов, прости
Автор: Bloody MarY,  31 юли 2011 г. в 17:32 ч.
прочити: 198

Любов, прости ми, че без теб продължих да живея,
че вече на шегите на друг се смея.
Прости ми, че в съня си за другиго копнея
и че вече за него сълзите си лея.

Любов, прости ми, че отново съм щастлива,
че в очите на друг се оглеждам красива.
Прости ми, че спокойна на неговото рамо заспивам
и че при липсата му бавно за него умирам…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me