uFeel.me
Любов по задължение
Автор: diqnadoneva,  6 декември 2008 г. в 02:45 ч.
прочити: 440
Зная, че лъжи
пак ми говориш,
но те слушам
и ти вярвам.
Защо ли?
Ами обичам те!
И искам всичко,
което ми казваш
да е истина.
Не искам
да вярвам в това,
че ти знаеш
само да лъжеш.
Искам да вярвам,
че когато
ми казваш "Обичам те!"
то е истина,
и че когато
ме докосваш
то не е по задължение,
а от любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me