uFeel.me
Любов от първо ухо
Автор: balada,  26 август 2012 г. в 16:57 ч.
прочити: 230
Нещото,
което първо съзрях,
бе ухото й: не бе то
нито малко,
нито толкова голямо.
Нищо извън рамките 
на естетиката.
 
- Нежно ухо -
би казал друг,
а до него трети
би допълнил:
 
- Как точно пък
ухото забеляза.
По нея има още
толкова неща...
 
- Ами, така! -
бих отговорил.
То е центърът на
нейната композиция.
Не нос, коса, очи.
Не устни и ръце.
Не крехка талия, дори.
Ами, ухото!
Не го е накачила
с обеци, да кажеш...
Но това е то -
любов от първо ухо.
На мен не ми и трябва друго.
 
Това е лесна любов:
от едно-единствено ухо
любов.
И зная, че не бъркам!
Зная, че не се подвеждам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me