uFeel.me
Любов моя!
Автор: pichat89,  30 май 2013 г. в 06:25 ч.
прочити: 421
Когато минаваш покрай мен,
губя ума и дума, защото си ти!
Толкова много пъти съм те виждал,
че успях да те запазя в сърцето си!

Когато минаваш покрай мен,
усещам твоя парфюм и го пазя в мен!
Когато се усмихваш в кафенето,
аз оставам пленен от твоята красота!

Обич ли е кажи, че не спирам
да мисля за твоите черни коси!
Идваш в съня ми в бяло и оставаш там,
докато не те целуна и прегърна!

Искам те за мен обич моя,
за да ти даря любов тъй красива!
Ти успяваш да ме промениш.
всеки път щом започнем да ме гледаш!

Искам те за мен за да ти дам,
онова което винаги си искала,
любов тъй красива и бленувана,
че готов на всичко съм за теб!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me