uFeel.me
Любов моя
Автор: BoardMan,  11 септември 2011 г. в 09:35 ч.
прочити: 287

Ти си цвете, което в тъмнината то блести,

Ти си музика, която в душата ми звучи,

твоят чар цял ме заплени,

и забравих аз за всякакви злини.

 

Ти за мен си светлина,

утеха си ми ти и нежна утринна роса.

Слънчев лъч с надежда и добрина,

проблясва през къдравата ти коса.

 

Ти за мене едничка си света,

във който аз откривам любовта.

Ти ми даваш несравнима сила,

утрешния ден да посрещна с радост мила.

 

В очите ти тъй неустоими,

блестят звездици необозрими.

Твоята прегръдка за мен скривалище е свято,

от злото около мен посято.

 

Твоята целувка лек за мене е вълшебен,

и изцелява ме с ефект лечебен.

Благодаря Ти, че имам те сега,

защото без теб безсмислен е за мен света

 

Не! Не искам ти да плачеш,

защото ти за мене всичко значеш!

Но във миг на слабост сторил съм злини,

и моля те, обидите неволни мои ти прости!

 

Не се съмнявай в обичта ми млечно-кадифена,

защото по-голяма е от цялата вселена!

Знай, че ти от мен си част,

и отидеш ли си ще се изгубя аз!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me