uFeel.me
Любов ли е...
Автор: bubulina,  30 декември 2009 г. в 16:25 ч.
прочити: 294
Любов? - каква ужасна дума!
Любов ли е любов да получаваш
и също като черна чума
с целувка смърт да подаряваш?

Любов ли е, когато те прегръщам
с усмивка уж, а някак се озъбвам...
целувка, после гръб обръщам,
въздишка, стон... и тръгвам...

Любов ли е, когато спиш до мен,
а аз в съня си се целувам с други
и страдам всеки Божи ден!
...Любов ли бе, когато те загубих?...

Любов? - каква ужасна дума!
Не дума - не, това е болест!
Любов ли е щом с едничка дума
целия ми свят потъна в горест?....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me