uFeel.me
Любов ли е...
Автор: Inga63,  8 февруари 2012 г. в 17:19 ч.
прочити: 424
Любов ли е да любиш до полуда,
забравил себе си и всички в този свят?
Пиян да си без вино да си вкусил,
пиян и болен от любов.
Това е болест... и не се лекува.
Остава в теб... и страдаш, и мълчиш.
Омайно биле не намерих,
а търсих го къде ли не...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me