uFeel.me
Любов ли е
Автор: Bloody MarY,  25 януари 2011 г. в 19:17 ч.
прочити: 381
Чувстваш ли се спокоен в прегръдка, в която не вярваш?
Без доверие можеш ли любов да даряваш?
От къде черпиш сили да ме целуваш,
щом нощем от мисли къде съм будуваш.

Само красивото в мен предпочиташ,
а лошото едва-едва го обичаш...
Постоянно любовта ми отричаш,
а чувствата ми лъжа ги наричаш...

Изпитателни срокове постоянно поставяш,
в истинността на очите ми се съмняваш...
Живееш ли така или само съществуваш?
Обичаш ли всъщност или се преструваш?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me