uFeel.me
Любов- като евтаназия
Автор: rento,  14 ноември 2010 г. в 10:29 ч.
прочити: 593
За тебе бях всичко
което можеше да те убие
Любовта ми беше острие,
болката ми след мен
евтаназия е за твоето тяло.
Погубих те с подла изневяра.
всяко мое докосване
по кожатата ти
ставаше рана.
Погледът ми попари
твоите очи
ослепи ги,
те никога след мен
не се отвориха.
Няма вече рождени дни,
има само реки от сълзи,
няма вече целувки- ти си вече
под робство на болката.
Аз съм този, които
с любов ще те погуби......
Обичам те....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me