uFeel.me
Любов е...
Автор: мариники,  16 февруари 2011 г. в 17:43 ч.
прочити: 729

спомени бели
с нежност
и болка
душата повиват…
в тих шепот на мисли
теб търся
теб откривам

капка обич
сълза
потулена в мрака
и белег
след твоите стъпки
тишината
с тъга белязал

обич
крехка и ранима
птица
в полет простреляна
вятър
заплакал тихо
в тополите

любов е... любов…
от времето
недокосната…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me