uFeel.me
Любима (на съпругата ми)
Автор: uragannnn,  6 юли 2011 г. в 13:01 ч.
прочити: 224
Любима

(на съпругата ми)



Придавам надежда
и болки отнемам,
със устни трептящи,
лицето ти галя,
косите подреждам,
умората вземам,
със длани горящи,
сърцето ти паля...

09. 01. 2011 г.

Прага

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me