uFeel.me
Люби ме!
Автор: sisito599,  27 март 2009 г. в 12:38 ч.
прочити: 306

ЛЮБИ МЕ - чакам те...
Жадна съм - водата е студена!
Тръпна те - измамна песен,
лебедова нежност - скрити чувства...
Нежен повей - искам те...
Жарава страстна - мечтая те!
Побързай - времето спря!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me