uFeel.me
Люби ме, люби
Автор: feelin,  12 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1323

И наяве и на сън
Ти си моята любов.
Не отричам че не съм
спирала към тебе своя зов.
Ела и ме прегърни,
нашепвайки ми топли думи
с устни нежно ме целуни.
Към твойто тяло със жива
страст силно пак ме притисни.
Да усетя онзи трепет
който в душите ни гори!
Със пръсти ще проправя аз
път в твоите кадифени коси.
С разтапящ поглед ще погледна
в твоите дълбоки пламтящи очи.
Мога да продължа, но думите се стопяват
под ударите на сърцата ни лудо биещи
се изпаряват и не остават.
А тяло ми все по силно започва да крещи:
"Грабни ме, грабни!"
И под лунни светлини
Люби ме, люби!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me