uFeel.me
Лято през януари
Автор: pavli,  3 януари 2010 г. в 11:42 ч.
прочити: 2173
Усмивки по слънчевия сняг играят,
смях разтърсва клонки заскрежени -
във ледени кристали се разтваря...
Поръсва ни с приятна радост нежна.
Сезоните объркват своя ритъм...
Дали това не е любов, се питам?
 
                                     © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me