uFeel.me
Лятна нощ
Автор: vanko,  27 март 2011 г. в 08:51 ч.
прочити: 491
Лятна нощ,
небе обсипано в звезди
топъл полъх,любовна песен
в душата ми донесе ти.

Любов ли е се питам
или поредната мечта
да те докосна,да усетя
топлината ти в нощта.

Страст,желание
емоция гори 
да те прегърна
моля те,за миг поспри.

Да те обичам не е трудно
аз разбрах,в мига
в който те видях..

И всяка лятна нощ 
за теб,любима си мечтая
„Обичам те“...!!!
И с тези думи,ще отида в Рая..!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me