uFeel.me
Лунната пътека
Автор: Amenscha,  29 май 2010 г. в 18:12 ч.
прочити: 448
Лунната пътека във морето
път чертае тайнствен, но самотен,
свързва тя морето със небето
и събужда спомен подир спомен.
 
Някога, отдавна, бяха двама –
той и тя преплетени във мрака.
Лунен лъч докосва ги полека,
отминава тихичко нататък.
 
Тази нощ лъчът погалва нея,
пита: „Где е той, защо го няма?”
Тя поглежда тъжно и немее,
отминава тихичко нататък.
 
А луната виснала в небето,
с обич пак се вглежда във морето
своята пътека начертава,
отминава тихичко нататък.
 
 
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me