uFeel.me
Лунна пътека...
Автор: Just`Ju,  8 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 460
И когато вече свечери
ти по лунна пътека тръгни,
тя пътя към мен ще ти покаже,
до звездите ще те заведе...
Там съм аз!
При звездите е нашият дом,
осеян от слънца безброй.
Там е домът желан...
Единствено по пътеката лунна
ти ще ме срещнеш!
Ела!... Намери ме!
Срещни ме!
Двама да бъдем там, при звездите.
Само двама... Само ние... Сами...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me