uFeel.me
Лунна любов
Автор: ivomir,  21 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 863
“Обичам те”- прошепна мълчаливо
от лунното мълчание така красива
“Обичам те”- крещя мълчаливо в нощта,
но ми отвръща мълчалива тишина...

Ако те има в мен- от Лунен свят-
звезди ще има в тъмното небе...
Ако те има в мен-от звезден прах-
душата ще заплува в твоето море.
Ако те няма в мен-от Лунна синева-
очите ми ще се превърнат във мъгла.
Ако те няма в мен-от слънце топлина,
взривен ще се превърна в тъмнина...
Ако те има в мен- от слънчева игра-
ще светя нежно с твойта светлина.
Ако те има в мен-частица от дъга-
ще се стека по капките от синева...

“Обичам те” –мълчаливо ти тихо мълчиш
в молитвено мълчание те моля да простиш.
От мъдрото мълчание на мълчаливата Луна-
Обичам те, превърнат в мълчалива тишина...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me