uFeel.me
Лунен час
Автор: sel_an,  18 януари 2009 г. в 21:02 ч.
прочити: 502

Звездите закачливо ми намигат
примамливи мечти са те,
дали ще мога аз да ги достигна,
тревожно питам нощното небе!

Тази нощ дали ще е вълшебна!
Ти и аз, един към друг вървим,
тази нощ е първа, не последна
в лунен блясък ще се потопим.

Ще скочим бързо в сребърна каляска,
ще оседлаем огнени коне
и светлина неземна ще проблясва
препускайки през нощното небе.

Прегърнати звездите ще достигнем
нали мечтите пазят те за нас
и двамата сме влюбено красиви
във лунния, вълшебен час! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me