uFeel.me
Луната, като грейпфрут горчива
Автор: galimira,  3 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 417

Луната, като грейпфрут горчива

е заляла небето в червено.

И звездите, безкрайно тръпчиви

към земята поглеждат смутено.

Аз съм тук.

Стаена.

Така.

И не плача.

Режа къс от червена луна.

И се моля за тебе във здрача.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me