uFeel.me
Лудост ми е легнала...
Автор: voda,  8 юли 2011 г. в 06:09 ч.
прочити: 270



Тихо пада здрач, денят отстъпва –

малко тъжен, малко позамислен.

В мрака ми се чуват тихи стъпки –

(твои ли са, или ги измислям?),


Цяла нощ тревите ще сънуват

топъл дъжд. И росни ще осъмнат.

Вятърът край тях ще потанцува,

весел ще се спусне пак по стръмното...


А при мене – нито сън, ни спомен.

Нощите ми в дрямка се прозяват.

Пак ли скиташ някъде бездомен,

пак ли огън-страсти разпиляваш?!


Лудост ми е легнала в сърцето:

иде ми да хукна боса, гола –

тъй да стигна някъде, където

няма нито обич, нито болка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me